Open menu

INretail Verzekeringsdienst

Heb je een vraag of meer informatie?
Wij helpen je graag! Bel ons 010 - 288 44 77

Verzuim-ontzorgpakket voor mkb'ers in de Retail

Veel retailondernemers ervaren het als zwaar en oneerlijk, dat ze rondom zieke medewerkers dezelfde verplichtingen en kosten hebben als grote werkgevers. Mkb'ers in de retail hebben geen aparte HR-afdeling, minder re-integratiemogelijkheden, loondoorbetalingskosten wegen zwaarder en minder ervaring bij het begeleiden van langdurige zieke medewerkers.

Binnen de retailbranche is er daarom veel vraag naar een verzuim-ontzorg-oplossing speciaal voor retailondernemers. INretail en INretail Verzekeringsdienst hebben daarom een verzuim-ontzorgpakket ontwikkeld speciaal voor retailondernemers. Het doel is om kleine(re) werkgevers maximaal te ontzorgen bij het re-integratieproces en het eigen verzuim van je winkel(s) minder zwaar te laten meetellen in de premie. '

Jouw INretail-voordeel!

Speciaal afgestemd op de retail
Exclusieve korting voor INretail-leden
Overstappen? Wij regelen het!

Voordelen MKB Verzuim-ontzorgpakket voor retailondernemers

  • Pakket: arbodienst & ziekteverzuimverzekering in één.
  • All-in service: geen extra facturen én ontzorgdiensten rondom re-integratie zijn inbegrepen.
  • Interventiekosten (op advies van de arbodienst) zoals een arbeidsdeskundig onderzoek (€ 1.150,-), tweede spoor (tussen de € 2.000,- en € 5000,-) of coachingstraject worden volledig vergoed.
  • Beperkt premierisico: heb je in een jaar veel verzuim waarbij normaal gesproken de premie flink verhoogd zou worden? Bij deze variant is dit maximaal 25%. 
  • Poortwachtergarantie: als je de adviezen van de bedrijfsarts en verzekeraar opvolgt, dan vergoedt de verzekeraar een eventuele loonsanctie.
  • De verzuimregisseur: er is vanuit ondernemers in de retail veel vraag naar een dienst, die de toenemende schadelast rondom verzuim kan beperken en waarbij je ondersteuning bij verzuim krijgt. Deze dienst is speciaal ontwikkeld om meer grip te krijgen op (de kosten van) arbeidsongeschiktheid en verzuim.

Heb je vragen?

Als je nog vragen hebt, bel dan naar 010 - 288 44 77, onze verzuimspecialisten helpen je graag!

Vrijblijvende offerte aanvragen

Vul onderstaand formulier in, dan nemen onze specialisten contact met je op.