Open menu

INretail Verzekeringsdienst

Heb je een vraag of meer informatie?
Wij helpen je graag! Bel ons 010 - 288 44 77

Hoe kunnen we je helpen?

Wij vinden het belangrijk jou te helpen bij het onder controle houden van het verzuim in jouw winkel. De Verzuimregisseur helpt je om meer grip te krijgen op (de kosten van) arbeidsongeschiktheid en verzuim. Dit is onderdeel van de ziekteverzuimverzekering, het Verzuimpakket en het MKB Verzuim-ontzorgpakket.

Hoe helpt de Verzuimregisseur mij?

De Verzuimregisseur biedt je onder andere:

  • Kennis

Middels periodieke trainingen, bijeenkomsten en webinars over relevante thema's, zoals het goed opstellen van een plan van aanpak of het belang van een eerstejaarsevaluatie. Indien nodig: gerichte trainingen, casemanager op locatie of een aanpak op maat. Ook denkt de Verzuimregisseur, naast jouw arbodienstverlener, mee over de aanpak bij de verzuimende medewerker.

  • Inzicht

In jouw verzuimdata, in welke subsidies je kunt gebruiken die jouw kosten verlagen en inzicht in de ontwikkeling van de verzuimcijfers van jouw concullega's.

  • Gemak

Één loket voor al jouw vragen rondom verzuim, interventieverzoeken en jouw verzuimmeldingen (wij zorgen automatisch dat alle betrokken partijen worden geïnformeerd), wat leidt tot snellere schadebetalingen. 

Hoe maak ik gebruik van de Verzuimregisseur?

De Verzuimregisseur (bestaande uit een team experts die zijn gespecialiseerd in schadelastbeheersing) neemt contact met je op zodra één van jouw medewerkers minimaal twee weken ziek is. Samen met jou worden de mogelijkheden en de te nemen stappen besproken.

Contact opnemen

Heb je nog een vraag voor de Verzuimregisseur? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier of bel 010 - 288 46 18. Wij helpen je graag!

Heb je bij ons al een lopende verzuimverzekering?