Open menu

INretail Verzekeringsdienst

Heb je een vraag of meer informatie?
Wij helpen je graag! Bel ons 010 - 288 44 77

Vanwege de winkelsluitingen door de 2e lockdown is er bij veel ondernemers een stuk minder verkocht dan normaal. Dat kan tot gevolg hebben dat de gemiddelde voorraden in de retailwinkels deze en komende periode hoger zijn. Wist je dat dit van invloed kan zijn op de goederen- en inventarisverzekering van je winkel? INretail Verzekeringsdienst legt uit.

Wat is de goederen- en inventarisverzekering?

De goederen- en inventarisverzekering dekt schade aan je voorraad. Bijvoorbeeld wanneer de voorraad in je magazijn in rook opgaat door brand of als bij een inbraak voorraad gestolen wordt. Je voorraad kan bestaan uit goederen die bedoeld zijn voor de verkoop. Ontstaat er schade door bijvoorbeeld water of brand? Dan helpt de goederen- en inventarisverzekering je financieel zodat je snel weer aan de slag kan.

Wanneer het verzekerde bedrag van de voorraad verhogen?

Goederenvoorraad is verzekerd tot het door jou opgegeven verzekerd bedrag, dat ook op je polisblad staat. Dit is eveneens het bedrag waarover de premie wordt berekend. Speciaal voor INretail-leden is er via INretail Verzekeringsdienst gedurende een periode van 2 x zes weken een gratis overdekking van 30% voor goederen. Dat betekent dat je in die weken tot 30% extra voorraad kan hebben, die gratis meeverzekerd is. Als de voorraad hoger ligt dan de overdekking of langer aanwezig is dan de aangegeven zes weken, dan moet het verzekerd bedrag aangepast worden op de polis. Anders zou je bij een eventuele schade niet genoeg uitgekeerd krijgen om de volledige schade te vergoeden.

Heb je een vraag?

Heb je vragen over de goederen- en inventarisverzekering of wil je samen met een adviseur bekijken of je voorraad momenteel goed verzekerd is? INretail Verzekeringsdienst denkt graag met je mee. Voor vragen vul onderstaand formulier in.

Hoe kunnen we je helpen?