Open menu

INretail Verzekeringsdienst

Heb je een vraag of meer informatie?
Wij helpen je graag! Bel ons 010 - 288 44 77

XpertSuite

Eenvoudig al je werknemergegevens in XpertSuite beheren

In het systeem XpertSuite kun je als werkgever snel en gemakkelijk ziekte of herstel melden maar ook verzuimdossiers van zieke medewerkers, statistieken en openstaande taken bekijken.

Heb je vragen?

Neem dan contact op via 010-2884477 of stuur onze verzuimspecialisten een e-mail.  

Zij helpen je graag!   

Veelgestelde vragen

Let erop dat je de hele gebruikersnaam invoert, dus niet alleen de cijfers maar alles wat er in de mail na de dubbele punt volgt. Voor de zekerheid kun je de gebruikersnaam en het wachtwoord uit de e-mail rechtstreeks kopiëren en plakken.

 

 

Deze extra veiligheid is ingebouwd in verband met de AVG.

Om een overzicht van alle werknemers te zien, ga je in het Homescherm naar “uitgebreid zoeken” en scrol je naar beneden. Vervolgens klik je op de rode button met “Zoeken” en het overzicht verschijnt.

In het nieuwe systeem ontstaan taken voor de werkgever. Als je een taak hebt volbracht kun je deze op uitgevoerd zetten. Je klikt op het pijltjesicoon voor de taak en kiest dan “uitgevoerd” in het dropdownmenu.

Deze kun je vinden in het trajectendossier van het dossier van jouw bedrijf.

Wij behandelen alle claims altijd in de daarop volgende maand. Zo worden de claims over de maand januari uiterlijk de laatste dag van februari behandeld.

In XpertSuite is het niet meer nodig om de specificatie te accorderen. Als de specificatie klaar staat, ontvang je een bericht van ons. De schade-uitkering wordt binnen 5 werkdagen betaald.

Geen zorgen. Binnen enkele minuten wordt jouw account automatisch weer vrijgegeven.