Open menu

INretail Verzekeringsdienst

Heb je een vraag of meer informatie?
Wij helpen je graag! Bel ons 010 - 288 44 77

Gebouwenverzekering voor jouw winkel

Schade aan je winkel is één van de grootste risico's die je loopt!

Elke dag ontvang je klanten in je winkel. Je bent dan ook extra trots op je winkel, waar je al deze klanten kunt helpen. Een schade aan je bedrijfsgebouw kan grote gevolgen hebben. Denk hierbij aan schade door brand, water, inbraak of storm.

Waarom een gebouwenverzekering?

Een bedrijfsgebouw of kantoor is essentieel voor je bedrijfsvoering en maakt daarnaast een belangrijk deel uit van jouw kapitaal. Uiteraard is het van belang hiervoor een goede en uitgebreide verzekering te sluiten, maar zeker zo belangrijk is te zorgen voor preventieve maatregelen, waardoor schade voorkomen kan worden. Met de gebouwenverzekering van INretail Verzekeringsdienst ben je verzerzekerd tegen schade aan je gebouw. 

Eigenaar van een pand
 Ben je de eigenaar van een pand, verzeker dan de herbouwwaarde van het pand.  
Het is raadzaam de herbouwwaarde door een erkend taxateur te laten vaststellen. Met een recent taxatierapport krijg je garantie tegen onderverzekering en dus maximale zekerheid.
 
Huurder van een pand
✓ Huur je een pand, verzeker dan de verbeteringen die zijn aangebracht in het huurpand. 
Als je zelf verbeteringen aan het gehuurde pand hebt aangebracht (bijvoorbeeld een nieuwe vloer, keuken, toilet of verlaagd plafond) dan kun je de waarde van deze verbeteringen verzekeren.

Wat kost een gebouwenverzekering?

Je betaalt voor deze verzekering 1,33 promille over de herbouwwaarde van het pand dan wel over de waarde van de aangebrachte verbeteringen. Voor stormschade geldt een eigen risico van € 227,- per gebeurtenis. Deze premie geldt voor panden van steen gebouwd zijn en hard gedekt zijn. Bij afwijkende bouwaard of risicovolle belendingen (zoals horeca of coffeeshops) is de premie op aanvraag. Voor een glasverzekering kun je met ons contact opnemen. Voor lichtreclame geldt een premie van 3,45% over de waarde van de lichtreclame. Een uitgebreid overzicht van de dekking vind je in de polisvoorwaarden die je kunt downloaden op onze site.

Rekenvoorbeeld

• Herbouwwaarde opstal: € 200.000,- : premie per jaar: € 266,- 

• Lichtreclame: € 3.500,- : premie per jaar: € 120,75,- 

Bovengenoemde premies zijn exclusief administratiekosten en assurantiebelasting en zijn onder voorbehoud van definitieve acceptatie door de verzekeraar. 

Interesse in de gebouwenverzekering?

Overweeg je om de gebouwenverzekering af te sluiten? Vul onderstaand formulier in en dan nemen wij contact met je op. 

AanhefHeb je vragen of opmerkingen?