Open menu

INretail Verzekeringsdienst

Heb je een vraag of meer informatie?
Wij helpen je graag! Bel ons 010 - 288 44 77

Over INretail Verzekeringsdienst

Over INretail Verzekeringsdienst
INretail Verzekeringsdienst is opgezet in samenwerking met INretail met als doel kwalitatief goede verzekeringen te bieden tegen een zeer scherpe premie. Je kunt bij ons terecht met al je verzekeringsvragen.

Ons team
Wij zetten ons bij INretail Verzekeringsdienst in om jou zo goed mogelijk te adviseren over verzekeringen, die speciaal zijn samengesteld voor ondernemers in de retailbranche. Je kunt een afspraak met ons maken om jouw verzekeringen door te nemen en te bekijken wat jij kunt besparen. Wij hebben veel ervaring in het verzekeren van diverse risico's die bij retailers spelen en ons team zit al jaren in het assurantievak. 

Inventarisatie en preventie
Wij bieden onze klanten gedegen oplossingen op het gebied van verzekeringen, maar ook zaken als preventiemaatregelen en een regelmatige analyse van de verzekeringsportefeuille zijn belangrijke aandachtsgebieden.

Jouw keuze
Samen met jou inventariseren wij wat de risico’s zijn en kies jij welke risico’s je wilt verzekeren. Hierbij geven wij adviezen over welke producten naar ons oordeel het beste aansluiten bij jouw wensen en persoonlijke omstandigheden. Wij bieden het beste product bij jouw keuze.

Schouten Zekerheid
INretail Verzekeringsdienst is onderdeel van Schouten Zekerheid. Schouten Zekerheid treedt op als gevolmachtigd agent voor een aantal verzekeringsmaatschappijen en bemiddelt als (beurs)makelaar in verzekeringen voor bedrijven, instellingen, brancheverenigingen en particulieren. 

Bekijk hier het uitgebreide bedrijfsprofiel van Schouten Zekerheid en de beschrijving van haar dienstverlening

Contactgegevens

T: 010 - 288 44 77
E: info@inretailverzekeringsdienst.nl

Ons team

Frank Kok

Adviseur

Hans Jacobs

Adviseur

Esther van de Polder

Adviseur

Dennis Woudenberg

Adviseur

Peter de Vries

Adviseur