Open menu

INretail Verzekeringsdienst

Heb je een vraag of meer informatie?
Wij helpen je graag! Bel ons 010 - 288 44 77

Je staat er uiteraard niet iedere dag bij stil, maar iedereen loopt het risico arbeidsongeschikt te raken. Jaarlijks overkomt dit zelfs één op de tien ondernemers. Voor werknemers zijn regelingen getroffen om toch een bepaald inkomen te behouden, maar voor ondernemers is niets geregeld. Je bent zelf verantwoordelijk voor je inkomen als je arbeidsongeschikt raakt. Heb je daar maatregelen voor getroffen, zoals een arbeidsongeschiktheidsverzekering?

Een AOV geeft je een financiële uitkering bij arbeidsongeschiktheid. Deze verzekering is geschikt voor ondernemers die lange arbeidsongeschiktheid niet kunnen bekostigen met eigen middelen (zoals een goedgevulde spaarrekening).

Maar liefst 98% van de ondenemers denkt dat "hen niets overkomt". En toch raakt 1 op de 10 voor langere tijd arbeidsongeschikt.  Door ziekte of een ongeval gaat je inkomen tijdelijk flink omlaag, terwijl je kosten doorlopen. De meeste ondernemers zijn prima in staat om korte arbeidsongeschiktheid zelf op te vangen, maar een langere periode kan het bestaan van je kapsalon in gevaar brengen. Met  een AOV verzeker je je tegen de financiële risico's van arbeidsongeschiktheid.

Voordelen

Gedegen advies van specialisten uit de branche.

Verzekerd van inkomen bij arbeidsongeschiktheid.

AOV-op-maat die aansluit bij jouw wensen en situatie.

De INretail Verzekeringsdienst weet als geen ander welke risico's ondernemers in de branche lopen. Dagelijks spreken wij deze ondernemers en helpen wij hen met het verzekeren van hun risico's. Door deze ervaring, kunnen wij je gedegen advies geven over of het verstandig is een AOV af te sluiten en zo ja, welke AOV het beste bij je past.

De kosten van een AOV zijn voor een deel afhankelijk van de keuzes die je maakt. Bijvoorbeeld wat je als verzekerd bedrag wilt opnemen of vanaf wanneer je wilt laten uitkeren. Deze verzekering is dus zeer complex en adviesgevoelig en het is belangrijk dat deze aansluit bij jouw persoonlijke situatie en wensen. Onze specialisten helpen je de juiste afweging te maken en stellen indien nodig een passende AOV voor je samen.

Heb je al een AOV afgesloten? Ook dan kan het zinvol zijn deze nogmaals goed tegen het licht te houden. Past de dekking nog bij je situatie of betaal je niet teveel?

Interesse in de AOV?

Overweegt u een AOV af te sluiten of wilt u hier meer advies over? Of wilt u uw huidige AOV door laten lichten? Vul onderstaand formulier in en dan nemen wij contact met u op. 

Ben je lid van INretail?Heb je al een AOV?