Open menu

INretail Verzekeringsdienst

Wij helpen je graag!
Vragen of meer informatie? Bel ons 010 - 288 44 77

Glasverzekering

Niet alle oorzaken van ruitbreuk zijn verzekerd op een opstalverzekering. Om die reden is een glasverzekering van groot belang!

Jouw pand heeft waarschijnlijk een glazen winkelruit of glas in de inrichting verwerkt. Qua uitstraling is dit erg mooi maar glas blijft een kwetsbaar product. Dit geldt vooral in Nederland waar het weer invloed kan hebben op de kwetsbaarheid van het glas. Met de glasverzekering van INretail Verzekeringsdienst zorg je ervoor dat als er iets met jouw glas gebeurt, dit op deze verzekering gedekt is.

Het financiële risico bij schade aan een ruit lijkt misschien laag maar in de praktijk kan dit hoog oplopen. Een ruit van een paar honderd euro kan een schade van vele duizenden euro’s veroorzaken. Als er een schade ontstaat, kunnen de kosten om deze te herstellen namelijk erg hoog oplopen. De arbowetgeving kan namelijk bepaalde verplichtingen stellen aan de opruimwerkzaamheden wat ervoor kan zorgen dat de kosten hiervan flink oplopen. In dergelijke gevallen komt een glasverzekering goed van pas!

  • Herstelkosten van het glas wat kapot is.
  • Kosten die eventueel gemaakt moeten worden voor een tijdelijke vervanging van de ruit.
  • Schade aan uw goederen of inventaris door toedoen van het gebroken glas verzekerd tot € 125,- per gebeurtenis.

Interesse in de glasverzekering?

Overweeg je om de glasverzekering af te sluiten of wil je hier meer informatie over? Vul onderstaand formulier in en onze specialisten nemen binnen 5 werkdagen contact met je op. 

AanhefBen je lid van INretail?Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met onze specialisten via 010 - 288 44 77 of stuur ze een e-mail.