Open menu

INretail Verzekeringsdienst

Wij helpen je graag!
Vragen of meer informatie? Bel ons 010 - 288 44 77

Rechtsbijstand­verzekering voor winkels

Verzekerd van juridische hulp door INretail juristen

Een discussie met een werknemer over een arbeidsovereenkomst? Een leverancier komt zijn afspraken niet na? Dit zijn allemaal zaken waar je als eigenaar van een winkel mee te maken krijgt. Daarom is het aan te raden een rechtsbijstandverzekering af te sluiten.

Iedereen kan een juridisch conflict krijgen, zoals ontslagprocedures of een niet nageleefd concurrentiebeding. Ook al probeer je het te voorkomen, toch word je soms gedwongen om een juridische procedure te starten, tegen bijvoorbeeld een medewerker, klant of leverancier. Een rechtsbijstand dekt de kosten voor juridisch advies, proces- en gerechtskosten, deurwaarder en advocaat. 

Let op: met een privé rechtsbijstandverzekering ben je niet verzekerd tegen conflicten tijdens je werk als kapper en ondernemer. Problemen met klanten, leverancier of werknemers vallen daar bijvoorbeeld niet onder.  

In deze onzekere tijden, stappen mensen steeds sneller naar de rechter bij een conflict. Een conflict oplossen bij de rechter kost vaak veel tijd, energie en geld. Om ervoor te zorgen dat de kosten bij een conflict niet hoog oplopen, biedt een rechtsbijstandverzekering ondersteuning bij juridische conflicten. Een rechtsbijstandverzekering helpt je bij het afhandelen van lastige conflicten rondom je winkel. Dit kan je niet alleen veel tijd en energie besparen, maar ook veel geld. 

Je kunt als lid van de INretail via de INretail Verzekeringsdienst een collectieve rechtsbijstandverzekering sluiten. Deze biedt INretail-leden juridische hulp in de meest voorkomende situaties, zonder dat je daarbij onverantwoorde financiële risico´s loopt.

INretail juridisch advies
Samen met de verzekeraar hebben INretail en INretail Verzekeringsdienst een uniek concept ontwikkeld. In dit concept is een samenwerking met INretail Juridisch Advies opgenomen. Je zaak wordt in behandeling genomen door de advocaat en/of juristen van INretail Juridisch Advies. De juristen van de INretail beschikken over specifiek op de retailbranche toegesneden kennis, staan garant voor een persoonlijke aanpak en begeleiden alle juridische procedures van begin tot eind.

Onze rechtsbijstandverzekering biedt extra dekkingen bij veel verschillende situaties. In dit overzicht vind je de dekkingen van de INretail rechtsbijstandverzekering.

De kosten van de rechtsbijstandverzekering zijn afhankelijk van jouw wensen en de jaaromzet. Ben je benieuwd naar de kosten voor jouw onderneming? Neem dan contact met ons op, wij berekenen dit graag voor je. Handig; er zijn gratis 3 auto's meeverzekerd in deze verzekering.

Overweeg je om een rechtsbijstandverzekering af te sluiten? Je kunt het aanvraagformulier invullen of eerst contact met ons opnemen.

Voordelen

✓ Ondersteuning van de gespecialiseerde juristen van INretail.

✓ Kosteloos 3 voertuigen meeverzekerd.

✓ Gratis controle op correctheid en 'waterdichtheid' van Nederlandse contracten tot 5 pagina's.

✓ Conflict met een zzp'er? Rechtsbijstand in dit soort situaties is standaard meeverzekerd.

Meer informatie?

Neem contact op met onze specialisten via 010 - 288 44 77 of stuur ze een e-mail.